Suntem o echipa tanara, dinamica si profesionista, deschisa noilor provocari, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei.

Pentru noi dumneavoastra sunteti pe primul loc. Dorim sa va castigam increderea si fidelitatea prin punctualitate, seriozitate, calitate si eficienta.

Folosim aparate profesionale tip injectie-extractie si solutii Bio, fara a afecta sanatatea dumneavoastra si a mediului inconjurator.

Servicii oferite: 

OFERIM SERVICII DE INALTA CALITATE LA PRETURI AVANTAJOASE

Play Video

Solicita Oferta:

    sau

    0775.398.106

    Recenzii:

    Intr-o lume ca a noastra, ca o jungla, la voi am gasit respect, profesionalism, si devotament! Multumim din suflet Magnum Clean pt tot, fara voi nu am fi reusit sa ii dam culoare apartamentului! Sunteti fara exceptii cei mai buni (profesional) dar sunteti in primul rand OAMENI! Jos palaria
    Ana-Maria Albu
    5/5
    Profesionalism, calitate si daruire! Am ramas profund impresionata de calitatea serviciilor, a produselor si echipamentului si nu in ultimul rand al peronalului! Oameni pregatiti, cu foarte mult bun simt si cu un respect deosebit pentru ceea ce fac. Am avut pentru prima data( si am incercat multe firme de curatenie) certitudinea lucrului bine facut! Tot respectul pentru munca si devotamentul vostru!
    Laura Bogdan
    5/5
    Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si chiar impresionata de ce a iesit! Totul curat si sclipitor! Inca ma bucur de cadoul meu (bine, se bucura si sotul )! Recomand cu drag! Foarte prompti! O echipa fantastica!
    Mitroi-Mandruta Daniela
    5/5
    Eu am fost placut impresionata de toata echipa. Totul a fost mult peste asteptarile mele. Sunt foarte atenti la detalii, lucru care mie mi-a placut foarte mult. Bravo, felicitari! Foarte profesionisti!
    Diana Matei
    5/5

    Clienti: 

    Contactati-ne!

    Adresa:

    Str. Ion Heliade Radulescu, nr 24

    Telefon:

    0775.398.106

    Program:

    Luni-Joi 07:30 – 21:00
    Vineri 07:30 – 15:30
    Sambata INCHIS
    Duminica 07:30 – 21:00

    Email:

    contact@magnumclean.ro